Handelsbetingelser

1. KØB HOS Buksepigen.dk

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Buksepigen.dk, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Buksepigen.dk.

Buksepigen.dk opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter, at vi har sendt den til dig.

2. PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet er nævnt.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Der tages forbehold for:
• Valutaændringer
• Force majeure
• Leveringssvigt
• Afgiftsændringer
• Udsolgte varer og trykfejl

3. SALG GENERELT

Prisen, der er angivet på bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

4. SÆRLIGT OM BUTIKSALG

Butikssalg: Køb som er foretaget i vores butik - Buksepigen.dk.

Buksepigen.dk har åben fra mandag til fredag fra kl. 10.00 - 17.30 og lørdag fra kl. 10.00-14.00.

Derudover arrangerer vi også hyggeaftener med dine veninder eller kollegaer, hvor vi kun holder åbent for dig og dine veninder/kollegaer. Ring venligst og hør nærmere herom.

Ved butikssalg er der 14 dages returret, ligesom på webshoppen, dog gives pengene kun retur 7 (syv) dage, derefter udsteder vi et tilgodehavebevis.  :-)

Varen skal tilbageleveres i original og ubrudt emballage, da varen efterfølgende skal kunne sælges som ny. Vi kan desværre ikke tage brugte varer retur (eller i situationer, hvor Buksepigen.dk har mistanke herom).

5. LEVERING

Hos Buksepigen.dk sender vi varerne portofrit ved køb for over 800 kr. indenfor landets grænser. Køber du for mindre end 400 kr., tillægger vi fragt på 30 kr. til private adresser og erhvervsadresser.

Ekspeditionen finder sted mellem 1-3 hverdage - og vi sender selvfølgelig hurtigst muligt. Pakkerne bliver sendt med GLS Pakkeservice eller GLS Erhverv.

Vi tager forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Buksepigen.dk's grossister.

6. AFBESTILLINGER

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at du sender en e-mail med teksten, "Afbestilling", indsat i emnefeltet til:  info@buksepigen.dk.  I mailen bedes du venligst oplyse dit bestillingstidspunkt og ordrenummer.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten, "Afbestilling", indsat i emnefeltet. Afbestilling bør ske samme dag, som du har foretaget bestillingen.

7. BETALING

De mulige betalingsmåder er:

• Dankort
• Visa
• Visa/Dankort
• Visa Electron
• Mastercard
• Maestro
• American Express
• Kontant (kun butikssalg)

• Bankoverførsel
Reg nr:     9190
Konto nr: 458-54-17632

Du har ikke mulighed for at forudbetale.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Buksepigen.dk krypterer alle kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets.

8. REKLAMATIONSRET

Ved fabrikations- eller materialefejl yder Buksepigen.dk 2 års reklamation i henhold til købelovens regler.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

9. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles buksepigen.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse.

Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

Varer, der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, bliver omemballeret. I den forbindelse vil der blive opkrævet et beløb svarende til buksepigen.dk’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

Varer, der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto, vil Buksepigen.dk nægte at modtage.

10. TILBAGESENDTE VARER SOM IKKE INDEHOLDER FEJL

Ved returnering af defekte eller forkerte varer til Buksepigen.dk, hvor fejl eller defekt der er defineret og oplyst af kunden, ikke konstateres: i så fald vil varen blive returneret til kunden inklusiv et testgebyr.

Testgebyret er 200 pr. halve time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

Hvis du sender tilbehør sammen med defekte eller forkerte varer, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Hvis der medfølger tilbehør, der ikke umiddelbart fremgå af den medsendte dokumentation, kan Buksepigen.dk ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.

Varer bør returneres med en kopi af fakturaen, hvoraf købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår. I modsat fald bliver varen henlagt, indtil der foreligger en kopi af fakturaen og eventuel fejlmeddelelse på produktet.

11. FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter, der bliver returneret til buksepigen.dk, skal være forsvarligt indpakket.
Varen skal endvidere være ubrugt og skal returneres i original emballage.

Buksepigen.dk anbefaler, at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Buksepigen.dk. Yderligere har du mulighed for at efterlyse pakken, hvis udlevering ikke har fundet sted.

12. ER DU I TVIVL

Ved tvivlsspørgsmål anbefaler Buksepigen.dk, at du retter henvendelse til Buksepigen.dk pr. mail (info@buksepigen.dk) eller på telefon 98 98 65 15.

13. SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikationer:

• Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende,
• Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato.*
   Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1-årig reklamationsperiode,
•  Buksepigen.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.
   o Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
   o Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.

14. FORTRYDELSESRET

1. Den 14 dages fortrydelsesret
2. Sådan returnerer du varen
3. Er du i tvivl

1. DEN 14 DAGES FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret ved forbrugerkøb, hvor du har bestilt varen via telefon eller på internettet.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen bliver overdraget til forbrugeren. Hvis du fortryder dit køb indenfor 14-dages perioden, tilbagebetaler vi varens pris - eller vi bytter til en anden størrelse/model.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være i hænde hos Buksepigen.dk senest 14 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af buksepigen.dk ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor du - ud fra en vurdering foretaget af Buksepigen.dk - vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE mv. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Forbruger betaler omkostningerne ved at sende varen tilbage til Buksepigen.dk.

Buksepigen.dk returnerer beløbet inden 14 dage, dog hurtigst muligt.

2. SÅDAN RETURNERER DU VAREN

Der er en måde, hvorpå du kan returnere varen på:

Returadresse er følgende:
Buksepigen.dk
Skomagergade 16
9240 Nibe

Du bedes venligst mærke pakken med teksten, "Fortrydelsesret", og vedlægge en kopi af købsfakturaen, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Buksepigen.dk. Beløbet vil blive kreditere til det kort som du har brugt ved købet.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning, ligesom evt. fragt betalt af køber for at få tilsendt ordren til køber heller ikke bliver refunderet!
Buksepigen.dk anbefaler, at varen sendes som pakkepost. På den måde har du mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Buksepigen.dk. Yderligere har du mulighed for at efterlyse pakken, hvis udlevering ikke har fundet sted.

Varer, der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto, vil Buksepigen.dk nægte at modtage.

3. ER DU I TVIVL

Ved tvivlsspørgsmål anbefaler Buksepigen.dk, at du retter henvendelse til Buksepigen.dk pr. mail (info@buksepigen.dk) eller på telefon 98 98 65 15.


15. KLAGER

Nye EU regler pålægger alle europæiske webshops, at de skal linke til et nyt fælles europæisk klagesystem kaldet ”ODR” (Online Dispute Resolution):  http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Det nye klagesystem samler alle forbrugerklager over vare- og serviceindkøb foretaget online i EU og bringer webshop og forbruger tættere på hinanden. For dig som forbruger betyder det, at du nu har mulighed for at klage direkte til den europæiske webshop, hvor du har købt en vare eller service, som ikke har levet op til forventningerne.

Det nye klagesystem fungerer på den måde, at du indgiver din klage direkte på ODR-sitet, hvorefter den bliver automatisk oversat til det aktuelle sprog og videresendt til den pågældende webshop. Webshoppen har herefter muligheden for at trykke på en grøn eller rød knap alt efter, om man accepterer klagen eller ej.

Den grønne knap sender klagen til et lokalt forbrugerklagenævn (for webshoppen) uden om domstolssystemet, som vi kender det i Danmark med blandt andet Forsikringsklagenævn og Teleklagenævn.

Presser virksomheden derimod på den røde knap, afvises klagen og du skal som hidtil rette henvendelse til lokale danske klagenævn eller Forbruger Europa med din klage på 'god', gammeldags facon med mails, telefonopkald og  ventetid på afgørelsen.

buksepigen.dk   |   Skomagergade 16   |   9240 Nibe   |   98 98 65 15   |   CVR: 36 97 51 64   |   info@buksepigen.dk