Butterfly Copenhagen

Butterfly Copenhagen er et super lækkert dansk mærke som designer flot skind- og pelstøj. Kombinationen af rigtigt skarpe priser og varer af meget høj kvalitet gør, at vi finder det naturligt at tilbyde mærket hos buksepigen.dk. Butterfly Copenhagen designer og laver lange frakker, korte jakker, fine trenchcoats, lækre bukser og nederdele af lamme skind, læder, uld og pelskraver af kaninpels. Deres tøj er behagelig at have på og pifter enhver garderobe op. Butterfly Copenhagen laver en flot kollektion præget af smukke og smarte detaljer som seje lynlåse, bælter for at tilpasse tøjet til din facon og giver en perfekt pasform, flotte sømmer, og store knapper.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Butterfly Copenhagen

Butterfly Copenhagens skindjakker er typisk lavet af 100% skind - men sommetider er skindet kombineret med uld for at give et anderledes og fint udtryk. De fine varer fra Butterfly Copenhagen kan være til at skabe en unik tøjstil ... du kan være smart, elegant, smuk, rå, fin - uanset om du på job eller er til fest.

Butterfly Copenhagen er et alsidigt mærke - klassisk med et lille twist. Mærket er kendt for at designe tidløst skind- og pelstøj af en meget høj kvalitet. Deres kollektioner spænder bredt og deres tøj finder en yndefuld plads i enhver garderobe.
buksepigen.dk   |   Skomagergade 16   |   9240 Nibe   |   98 98 65 15   |   CVR: 36 97 51 64   |   info@buksepigen.dk