Ca'shott

Ca'shott er et dansk mærke med en særlig evne til at designe mode både indenfor sko og støvler og de henvender sig til modebevidste kvinder og trendsættere.

Støvlette med kilehæl, sort, Cashott
Støvlette med kilehæl, sort, Cashott

Læs mere om Ca'shott

Ca'shott sendte den første kollektion af sko og støvler på gaden i 2007, og der skulle ikke gå lang tid førend mærket havde opbygget en international fanskare. Det betyder i dag, at Ca’shott ikke kun er at finde herhjemme, blandt andet i Buksepigen.dk, men også i udlandet heriblandt i Sverige, Storbritannien, Østrig, Australien, Schweiz, Irland, Island, Holland og Frankrig – som du ser, er listen af tilhængere til Ca’shott lang, bemærk at disse lande kun udgør et udpluk af lande som forhandler Ca’shotts lækre produkter. Her hos Buksepigen.dk er vi begejstrede for Ca’shott netop på grund af den fremragende pasform, hvilken aldrig slår fejl, og ikke mindst fordi teamet bag Ca’shott formår at kombinere dansk design med en utrolig lækker kvalitet til en overkommelig pris. Når vi i Ca’shotts tilfælde snakker lækker kvalitet, så snakker vi lækre materiale der er indkøbt i Italien, disse bliver pakket og fragtet til Portugal hvor selve produktionen finder sted. Hos Buksepigen.dk synes vi det er uhyre vigtigt at huske på, at når vi køber og bruger Ca’shott så er vi sikre på, at kun det lækreste skind og læder bliver til netop dé sko, ballerinaer, sneakers, sandaler og støvler som vi kender Ca’shott for.  
Her hos Buksepigen.dk har vi svært ved at få hænderne ned, når vi tænker på vort samarbejde med Ca’shott – for det er virkelig kvalitet ud over alle grænser. Ca’shotts karakteristika er moderigtig minimalisme, og kan kombineres med alt hvad end vi har shorts, nederdel, kjole, bukser eller jeans på. Ca’shott hjælper os ganske enkelt med det sidste lækre toutch til vores outfit, så kom gør som os fra Buksepigen.dk og berig dine fødder med lækker moderigtig minimalisme fra Ca’shott.
buksepigen.dk   |   Skomagergade 16   |   9240 Nibe   |   98 98 65 15   |   CVR: 36 97 51 64   |   info@buksepigen.dk