Depeche.EU

Depeche er endnu et af de højtelskede danske mærker som vi forhandler her ved Buksepigen.dk. Depeche blev lanceret i 1999 med base i Østjylland, hvorudfra mærket har formået at skabe et produktsortiment der forgrener sig ikke kun nationalt men også internationalt.

Bredt bælte, brunt, Depeche
Bredt bælte, brunt, Depeche
Narrow Basic bælte, flere varianter, Depeche
Narrow Basic bælte, flere varianter, Depeche
Jeans Basic bælte, sort, Depeche
Jeans Basic bælte, sort, Depeche
Tie bælte, flere varianter, Depeche
Tie bælte, flere varianter, Depeche
Bredt bælte m. sorte nitter, sort, Depeche
Bredt bælte m. sorte nitter, sort, Depeche

Læs mere om Depeche

Depeche sælges i dag i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, - alle steder er Depeche kendt for at lave lækre accessories såsom tasker, punge og bælter lavet i det lækreste læder til super attraktive priser. Dette er nogle af de kerneværdier som designeren Janni Hørdum går meget op i at Depeche opretholder og dyrker i deres produktudførelse. Og en ting er sikkert, her hos Buksepigen.dk støtter vi op om disse værdier og byder kollektionerne hjertelig velkommen i både butikken og her på hjemmesiden. Hvad mere er, at mærket ’Depeche’ på fransk betyder ’nyhed’, og det er præcis hvad Depeche er for os hos Buksepigen.dk og for vores garderobe. Depeche er mærket, som forstår at kombinere funktionalitet, lækre detaljer og kvalitet og afslutte produkterne med den smule ekstra, som giver intrykket af ’nyhed’ hos os.
Depeches kollektioner er som nævnt, oftest udført i lækkert skind, som er med til at understrege mærkets rå look. Deres accessories kendetegnes ved det stilrene design kombineret med enkle og feminine detaljer. Os hos Buksepigen.dk er super begejstrede for både Depeches tasker og accessories fordi de egner sig godt til resten af mærkerne ført hos Buksepigen.dk (og dermed vores garderobe), da de er med til at fuldende looket. Depeches stil er velegnet til moderigtige friske kvinder, som jer der handler her hos os.
En af de ting Depeche gør for at knække den ellers enkle og feminine stil er at lave deres accessories i forskellige farver og designs uden at gå på kompromis med Depeces elegante look. Det gør bare, at vi her ved Buksepigen.dk er endnu mere begejstrede! Netop fordi vi på den måde altid kan berige og udvide garderoben med tasker, punge eller bælter fra Depeche, idet mærkets stil er perfekt til ethvert outfit. Derfor opfordrer vi jer til at tage et kig rundt på Buksepigen.dk og se vores store udvalg i bælter og tasker – hvad end du er til det rå eller romantiske mener vi, at du finder det her. Rigtig god fornøjelse.
buksepigen.dk   |   Skomagergade 16   |   9240 Nibe   |   98 98 65 15   |   CVR: 36 97 51 64   |   info@buksepigen.dk