Gustav

Det lækre, sofistikerede og luksuriøse mærke Gustav fik en varm og meget hjertelig velkomst, ligesom vores andre mærker fik i sin tid, i Buksepigen.dk i vinteren 2013. Gustav er et dansk mærke der rækker ud og har succes internationalt. Lige siden 2009 har Gustav leveret meget stærke og attraktive kollektioner som, uden at overdrive, kun bliver mere lækkert og bliver ved med at finde på nye fine og interessante detaljer. Kollektionerne varierer i alt fra bukser, bluser, jakker, skjorter til kjoler og nederdele hvor hver del er særligt tiltænkt til at passe perfekt til kvindekroppen så man kan føle sig tilpas og unik på selvsamme tid.

Rough calf leather belt, sort, Gustav
Rough calf leather belt, sort, Gustav
Cropped straight bukser, blå, Gustav
Cropped straight bukser, blå, Gustav
Casual jakke, rosa, Gustav
Casual jakke, rosa, Gustav
Loose pants, sand/sort, Gustav
Loose pants, sand/sort, Gustav
A shaped dress, navy, Gustav
A shaped dress, navy, Gustav
Ankel sokker, sort/brun/grå, Gustav
Ankel sokker, sort/brun/grå, Gustav

Læs mere om Gustav

Designer teamet bag Gustav, herunder Tina Gustavsson, ynder at detaljer, pasform og et grundigt håndværk skal være synonym med mærket Gustav og man mærker straks at teamet emmer af erfaring fra modebranchen og dedikation til brugeroplevelsen. Dette forklarer også hvorfor Gustav er blevet så populært bland os kvinder, både her i Danmark og ikke mindst i udlandet netop fordi der bliver kælet for detaljerne og pasformen. Tøj fra Gustav hvad end det er nederdele, bukser, skjorter eller bluser er karakteriseret og letgenkendeligt ved udførelsen af tøjet og i særdeleshed de fine detaljer. Det betyder dog ikke at Gustav udelukkende kan bruges til fest eller finere anledninger, men derimod at tøj fra Gustav kan være et kækt og friskt pust til din hverdagsgarderobe også. Vi hos Buksepigen.dk er glade for Gustav af rigtig mange årsager, heriblandt er, at tøjet er så nemt at implementere i ens eksisterende garderobe og så tæller det kun til plussiden, at tøjet smyger sig omkring os.    
Den første kollektion af Gustav, som blev lanceret i 2009 havde temaet ’nordens engle’, og er blevet en inspiration for de senere kollektioner. I denne kollektion var fokus på et blødt finish, luksuriøse materialer af naturlige fiber, heriblandt merceriseret bomuld, hævet og strikket silke, cashmere, mohair og uld. Det fantastiske er dog, at Gustav ikke slækker på sine visioner selvom mærket på så kort tid er blevet så succesfyldt. Gustav fortsætter sin fokus på kvalitet og forkælelse af kvinden, og hvis ikke vi kvinder skal støtte det, ved at forkæle os selv med lidt lækkert fra Gustav – ja så ved vi hos Buksepigen.dk ærlig talt ikke hvem der skal… For foruden den lækre kvalitet er de valgte farveskalaer hos Gustav noget for sig, og vi har ikke set det slå fejl endnu. Den sprælske enkelthed og den innovative tankegang bag tøjet er meget velvagt kombineret med naturfarver inspireret fra Skandinavien. Eksempelvis, hvis man kigger godt efter, er Gustavs kollektioner inspireret af nordisk skov og nattehimmel kombineret med rolige sand- og jordfarver.
Alt i alt, vil vi her hos Buksepigen.dk opfordre til at du stifter bekendtskab med Gustav – tro os, du vil ikke fortryde det! Forsøg dig eksempelvis med et par af de omtalte bukser eller en af de lækre bluser, hvis prisen måtte skræmme dig lidt så fortvivl ikke – for Gustav kan om nogen stå inde for prislejet holdt op imod den luksus man får. Mangler du det ’ekstra’, så prøv Gustav – god fornøjelse!
buksepigen.dk   |   Skomagergade 16   |   9240 Nibe   |   98 98 65 15   |   CVR: 36 97 51 64   |   info@buksepigen.dk