Jakker og frakke

Hos Buksepigen.dk finder du altid et stort udvalg af lækre jakker og frakke til kvinder, der passer til sæsonen. Udvalget af jakker og frakke til kvinder består bl.a. af jakker og frakke fra Butterfly Copenhagen, Proudmade, Rue de Femme og Samsøe Samsøe.

I det danske vejr, er det godt altid at have en jakke nær. Men vi husker at tage forbehold for, at det jo langt fra er den samme jakke du har lyst til at bruge hele året rundt, både af hensyn til vejret, men også til moden. Derfor sørger Buksepigen.dk for at du har et solidt udvalg af jakker på denne side, så du kan finde en der passer til årstiden og ikke mindst moden. Derudover skal en jakke selvfølgelig også passe til din personlige stil. Om du skal til jobsamtale, på arbejde eller en tur i biffen med vennerne er jo heller ikke helt lige meget for valget.

Nogle jakker kan du bruge i stedet for en blazer eller cardigan, hvorimod andre kun kan bruges udenfor. Om din nye jakke skal være en skindjakke, en blazer jakke eller en jakke til udendørs brug, håber vi, at du synes om vores udvalg her på siden og at du kan finde en, der er passer perfekt til dig.

Se også udvalget af habitjakker.

Louna jakke, peacoat, Becksöndergaard
Louna jakke, peacoat, Becksöndergaard
Casual jakke, rosa, Gustav
Casual jakke, rosa, Gustav
Abbey chino jakke, hvid, Pieszak
Abbey chino jakke, hvid, Pieszak
Uni Jacket, army grøn, Rue de Femme
Uni Jacket, army grøn, Rue de Femme
Perone trench coat, navy, Soaked in Luxury
Perone trench coat, navy, Soaked in Luxury

Læs mere om jakker

I det danske vejr, er det godt altid at have en jakke nær. Dog er det jo langt fra den samme jakke du har lyst til at bruge hele året rundt, både af hensyn til vejret, men også til moden. Derfor sørger Buksepigen.dk for at du har et solidt udvalg af jakker og frakke på denne side, så du kan finde en der passer til årstiden og moden. Derudover skal en jakke eller frakke selvfølgelig også passe til din personlige stil. Om du skal til jobsamtale eller en tur i biffen med vennerne er jo heller ikke helt ligemeget for valget.

Nogle jakker kan du bruge i stedet for en blazer eller cardigan, hvorimod andre kun kan bruges udenfor. Om din nye jakke skal være en skindjakke, en blazer jakke eller en jakke til udendørs brug, håber vi at du synes om vores udvalg her på siden og at du kan finde en, der er perfekt for dig.
buksepigen.dk   |   Skomagergade 16   |   9240 Nibe   |   98 98 65 15   |   CVR: 36 97 51 64   |   info@buksepigen.dk