Just Female

Just Female er et skandinavisk, trendy mærke med en stilren tilgang til design baseret på en sofistikeret kerne af lækkerier, samt flere flotte læder "must-haves".

Just Female's tager afsæt i mærkets ambition om at skabe et trendy mærke,  hvor tilgangen er at adskille sæsonens trends og kortlægge , hvorhen nutidigt og stilrent design bevæger sig henimod.

Just Female arbejder intuitivt på at skabe styles, som du vil elske at gå i både om dagen og om aftenen.

Hamie kjole, sort, Just Female
Hamie kjole, sort, Just Female
Oak bomber jakke, lys sand, Just Female
Oak bomber jakke, lys sand, Just Female
Theory jakke, vinrød, Just Female
Theory jakke, vinrød, Just Female
Panter bomberjakke m. broderi, blå, Just Female
Panter bomberjakke m. broderi, blå, Just Female
Tribeca pung, hydro eller sort, Just Female
Tribeca pung, hydro eller sort, Just Female

Læs mere om Just Female

Tanken bag Just Female er et inderligt ønske om at skabe et mærke, der altid vil være i føling med moden på både gadeplan og den internationale scene, og samtidig at skabe tidløst og klassisk designertøj med lang levetid. Dette er sød musik i vores ører hos Buksepigen.dk, hvor vi elsker lækkert tøj med lang levetid, og det er netop hvad Just Female formår at leve op til gang på gang! Uanset om det drejer sig om de lækre bluser, velsiddende kjoler og nederdele, klassiske skjorter eller deres seje bukser så er kvaliteten i top og den klassiske stil og det velovervejede snit forlænger levetiden på tøjet, og det er i sandhed en gave til os kvinder!  
Just Female leverer en sofistikeret og internationalt stil med fokus på det skandinaviske look, som også er kendt i stilen fra Second Female og Samsøe φ Samsøe. Inspirationen til nye kollektioner finder Second Females designerteam selvsagt ved at følge med i modetendenserne, men bruger også i stor stil deres agenter, sælgere og kunder, hvor de lytter opmærksomt til de forskellige ønsker og tanker herfra. Disse input forsøger designerteamet at føre ud i kollektionerne, og på den måde ud til os kvinder. Denne unikke tankegang og fremstillingsmetode har været med til at placere Second Female som et mærke der nu forhandles i over 700 butikker i det meste af Europa. Derfor er vi meget glade for hos buksepigen.dk at have Second Female, som et loyalt og lækkert mærke. Hvorfor du her på hjemmesiden kan finde bukser, bluser, kjoler, trøjer og meget andet fra de fede kollektioner af Second Female.
buksepigen.dk   |   Skomagergade 16   |   9240 Nibe   |   98 98 65 15   |   CVR: 36 97 51 64   |   info@buksepigen.dk