Kön & Mön

Hos Kön & Mön er der ikke noget, der hedder idealmål, for kvinder er naturligt skabt forskellige. Derfor tilpasser de tidens jeans, så de passer de fleste. Kön & Mön jeans har en fantastisk pasform og et fedt design. Buksepigen.dk er stolte af at være Danmarks største online forhandler af Kön & Mön jeans.

Calling custom, grå, Denum Hunter
Calling custom, grå, Denum Hunter
Ciola knickers custom, cowboy, Kön & Mön
Ciola knickers custom, cowboy, Kön & Mön

Mere om Kön & Mön

Kön & Mön er på trods af det måske ikke helt så dansk klingende navn et dansk tøjmærke, der hylder kvinder og har en respekt for at der er stor forskellighed på kvinders former. På trods af dette formår Kön & Mön at skabe produkter med fantastisk pasform.

Kön & Mön bliver stavet på mange forskellige måder af kunder, som opsøger os. Det kan blandt andet være Køn & Møn, Kön og Mön og flere andre stavemåder. Selv om der kan være forskel på, hvad der bliver søgt efter, så vil de alle det samme: Kunderne vil finde frem til et stort udvalg af Kön & Mön's fantastiske produkter.

Blandt de produkter, som kan findes her i webshoppen er bukser, cowboybukser, jeans, knickers, nederdele, kjoler og jakker. Netop bukser er en af de meget kendte produkter fra Kön & Mön, og de laver nogen helt fantastiske bukser og jeans, som grundet deres fantastiske pasform, kan passe til langt de fleste.
buksepigen.dk   |   Skomagergade 16   |   9240 Nibe   |   98 98 65 15   |   CVR: 33 49 49 20   |   info@buksepigen.dk