Minimum

Hos Buksepigen.dk er vi meget bevidste om, at det er meget svært at vælge imellem Minimums skønne modetøj og beklædningsdele, og at det næsten kan være umuligt at vælge til og fra på selve dagen. Ikke desto mindre har vi fundet et sortiment frem til dig her på Buksepigen.dk, så du kan mikse og matche som du ønsker. Herunder vil du finde et bredt sortiment fra Minimum, hvor du blandt finder enkle T-shirts og skjorter, knickers og shorts, jeans og bukser, strik og sweatshirts - alle i mange forskellige farver, pasformer og stile. Så vi ønsker dig god jagt, og rigtig god fornøjelse.

Fransine bukser, rugby tan, Minimum
Fransine bukser, rugby tan, Minimum
Marcelline kjole, sort, Minimum
Marcelline kjole, sort, Minimum
Vanja bomberjakke, dusty green, Minimum
Vanja bomberjakke, dusty green, Minimum
Bess top, minimum, mint grøn
Bess top, minimum, mint grøn
Svava top, Wood rose, Minimum
Svava top, Wood rose, Minimum
Cicilie shorts, wood rose, Minimum
Cicilie shorts, wood rose, Minimum
Svava top, surf mint, Minimum
Svava top, surf mint, Minimum

Minimum - Lækkert modetøj i super kvalitet

I 1997 i en lille forretning i Århus blev Minimum etableret af Peter Tang. Et mærke der startede stille men sikkert ud, er nu et anerkendt lækkert dansk mærke som ikke kun forhandles herhjemme men har forhandlernetværk i Belgien, Italien, Spanien, Frankrig, Tyskland og Holland – så der er ingen tvivl om at Minimum har en stor fanskare, både i ind- og udland. Lidt interessant er det at Minimum først begyndte som et mærke for mænd med den første kollektion i 1999, og vi kvinder måtte vente helt til 2007 før vi fik glæden ved Minimum at føle. Men hvad betyder det at vente, når man venter på noget så godt som Minimum? Vi hos Buksepigen.dk er enige om, at det var ventetiden værd!

Særligt fordi Minimum lancerer ti årlige kollektioner af lækkert modetøj som er klar til at indgå i vores garderober. Minimum er karakteriseret af brugen af lækre materialer og dermed en super kvalitet! Kvalitet for os kvinder er jo når tøjet har en god pasform og et lækkert snit som fremhæver kvindekroppen, og netop det er Minimum en garant for. Designteamet har en helt særlig evne til at skabe unikt tøj, hvilket forklarer deres succes. Minimum er et ungt mærke med stor funktionalitet og kollektioner der rammer plet til de forskellige sæsoner, hvor farvekombinationer, detaljer og skandinavisk minimalisme er et sikkert hit her hos Buksepigen.dk. En af visionerne bag Minimum er at kunden skal være i fokus og forkæles med god pasform og lækker kvalitet og ikke mindst til en overkommelig pris. Alt dette blandet med Minimums designteam, som lægger vægt på at skabe kollektioner der inspirerer og på samme tid opfylder kundens behov.

buksepigen.dk   |   Skomagergade 16   |   9240 Nibe   |   98 98 65 15   |   CVR: 36 97 51 64   |   info@buksepigen.dk