Pieszak

Pieszak er et modebrand startet af Henriette Pieszak i 2007, som har mere end tyve års erfaring i modebranchen. Hun laver modetøj med et råt og unikt twist til kvinder, som gerne vil have lækkert kvalitet, hvor kun de bedste materialer er brugt. Hendes design er stilfuldt og klassisk kombineret med et råt twist.

Freya kjole, sort, Pieszak
Freya kjole, sort, Pieszak
Lou kjole, blå, Pieszak
Lou kjole, blå, Pieszak
Celeste blazer, sort, Pieszak
Celeste blazer, sort, Pieszak
Abbey chino jakke, hvid, Pieszak
Abbey chino jakke, hvid, Pieszak
Snake bluse, vintage blå, Pieszak
Snake bluse, vintage blå, Pieszak
Iris dress, Pieszak
Iris dress, Pieszak

Læs mere om Pieszak

Henriettes inspiration til Pieszak kom delvist af et tre års langt ophold i Italien hvor hun arbejdede intensivt med mode, og ikke mindst den brede erfaring hun har udover. Henriettes vision var at skabe et unikt modebrand, og det mener vi her hos Buksepigen.dk er lykkedes hende. For Pieszak byder på et mærke, hvor der er taget højde for forbrugerens ønsker. Det vil sige at Henriette og designteamet bag Pieszak anskuer de nye styles fra forbrugerens synsvinkel. Resultatet er, at Pieszaks tøj har en helt unik og komfortabel pasform, hvor stoffet smyger sig om en, som var det designet specifikt til en selv! Der er ingen tvivl om at hver beklædningsdel er blevet overvejet til mindste detalje både hvad angår pasformen og ikke mindst detaljerne. Pieszak er nemlig modetøj der er elegant, men med et råt look og en knækket attitude, der henvender sig til kvinder der gerne vil skille sig lidt ud og vise en vis attitude. Med Pieszak skiller man sig lidt ud, og blander råt og feminint modetøj på en komfortabel måde.
Vi hos Buksepigen.dk er ikke i tvivl om, at med et par bukser fra Pieszak så har man altid en god tøjdag! Så er du træt af at lede forgæves efter bukser der sidder fantastisk og ser fantastiske ud, så prøv Pieszaks! Som sagt er visionen for Henriette Pieszak at lave tøj, der passer til kvinden og hun gør det så vellykket. Særligt jeans og bukser fra Pieszak er meget anerkendte blandt moderige kvinder – de er rig på lækre detaljer og et råt look, perfekt pasform er en sikkerhed og materialevalget er ligesådan i top. Hos Pieszak er der en fantastisk balance mellem komfort og pasform, hvorfor vi synes du skal beriges med denne. Derfor har vi på Buksepigen.dk samlet et solidt sortiment af både jeans, bukser, bluser og tunikaer fra Pieszak, så du har noget at vælge imellem. For selvom Pieszak er kendt for deres jeans og bukser byder de også på et hav af andre lækre beklædningsdele. For eksempel mestrer Pieszak også kunsten at lave de fedeste jakker såsom lune dunfrakker, cool uldjakker og sommerlette denim- og bomuldsjakker. Når det kommer til kjoler og toppe er Pieszak ligeledes skarpe i deres design og pasform. Kjolerne, toppe og bluser fra Pieszak har ofte smukke silkeprint, der skiller sig ud og disse sammen med jeansene er med til at fuldføre Pieszaks kollektioner gang på gang.
Når du køber Pieszak her hos Buksepigen.dk, får du altid super lækkert tøj i lækre materialer og med et fantastisk håndværk med feminine, sexede, rå og helt unikke detaljer. Men pas på – når du først er begyndt at gå med Pieszaks bukser, jeans eller leggins, er det meget svært at stoppe igen. Og det gør sig gældende for alt hvad Pieszak rører ved, hvad end det er toppe, bluser, jeans, bukser, leggins, strik eller jakker fra Pieszak så vil du føle en utrolig komfort når du bruger dem, og de vil uden tvivl berige din hverdag og dit udvalg i klædeskabet. Så gå på jagt i sortimentet og lad dig friste af den lækre luksus som Pieszak er.
buksepigen.dk   |   Skomagergade 16   |   9240 Nibe   |   98 98 65 15   |   CVR: 36 97 51 64   |   info@buksepigen.dk