Profil

Buksepigen.dk

Buksepigen.dk har de seneste år været under en rivende udvikling i forhold til stil, mærker og hvad vi ønsker, at vores kunder skal forbinde Buksepigen.dk med.

Vores målgruppe strækker sig bredt og vi forsøger at henvende os til kvinder, der lægger vægt på god kvalitet, unikke mærker, et frisk design med sans for detaljer.

Det er vigtigt, at servicen er i top, og at den enkelte kunde kan finde det der søges - også meget gerne inspiration til nye muligheder via Buksepigens garderobe guide og style guide. Du skal kunne finde tøj til hverdag og fest.

Der er passion og lidenskab bag Buksepigen.dk. Intet bliver overladt til tilfældighederne og derfor sker der også nye ting løbende. Det kan både være på hjemmesiden, men også igennem vores nyhedsbreve.

Vi arbejder stærkt ud fra filosofien om, at kunne tilbyde dig en god basis garderobe samtidig med, at vi ønsker at spotte og tilbyde dig tidens trends og tendenser.

Følg os meget gerne på Facebook (buksepigen.dk) og på Instagram (buksepigen) - eller via vores nyhedsbreve, der udkommer ca. hver 3. uge.

Pigerne bag Buksepigen.dk

Vi hedder Tina, Anna, Maria og Stinna - og vi byder dig rigtig hjertelig velkommen til Buksepigen.dk!

Vores grundlag for at drive Buksepigen.dk er ren og skær passion for mode, samt lysten til at hjælpe dig med at finde en unik tøjstil der passer netop til dig! Samtidig synes vi, at det er fantastisk at kunne give vores kunder en kærlig og positiv oplevelse ved at handle i butikken og på vores webshop, Buksepigen.dk.

Siden november 2011 har Buksepigen.dk været drevet i en fysisk butik, som ligger i hjertet af Nibe på Skomagergade 16. I butikken finder du et stort udvalg af vores mærker på webshoppen og også andre mærker - så kig meget gerne forbi.

Vi ønsker løbende at tilbyde nye mærker for, at vores udbud af lækkert tøj, tasker, bælter, sko, sandaler m.m. appellerer til mange forskellige kvinders tøjsmag - unge som ældre - og bidrager til mange kvinders ønske om at have en individuel og personligt tilpasset garderobe.

Fra maj 2010 og frem til 31. august 2015 var Buksepigen.dk drevet af Anna Kathrine Outzen via Buksepigen ApS (CVR-nummer 33 49 49 20).
buksepigen.dk   |   Skomagergade 16   |   9240 Nibe   |   98 98 65 15   |   CVR: 36 97 51 64   |   info@buksepigen.dk