Second Female

Second Female blev etableret i år 2000 og var et af de første danske mærker med kortsigtet levering. I dag har de 4 langsigtede leveringer, hvor kodeordet er klassisk, feminint med et råt twist og  4 kortsigtede leveringer, så de altid kan følge modens trends. Kollektionerne er feminine og sofistikeret med et skandinavisk touch. Second Female bliver solgt i mange europæiske lande.  

Blade bluse, sort, Second Female
Blade bluse, sort, Second Female
Oda bluse, sort, Second Female
Oda bluse, sort, Second Female
Zika skjortebluse, hvid, Second Female
Zika skjortebluse, hvid, Second Female
Costume kjole, sort, Second Female
Costume kjole, sort, Second Female
Day bukser, cypress grøn, Second Female
Day bukser, cypress grøn, Second Female
Morning skirt, antracit, Second Female
Morning skirt, antracit, Second Female
Silja top, blå/mørkerød tern, Second Female
Silja top, blå/mørkerød tern, Second Female

Læs mere om Second Female

Tanken bag Second Female er et inderligt ønske om at skabe et mærke, der altid vil være i føling med moden på både gadeplan og den internationale scene, og samtidig at skabe tidløst og klassisk designertøj med lang levetid. Dette er sød musik i vores ører hos Buksepigen.dk, hvor vi elsker lækkert tøj med lang levetid, og det er netop hvad Second Female formår at leve op til gang på gang! Uanset om det drejer sig om de lækre bluser, velsiddende kjoler og nederdele, klassiske skjorter eller deres seje bukser så er kvaliteten i top og den klassiske stil og det velovervejede snit forlænger levetiden på tøjet, og det er i sandhed en gave til os kvinder!  
Second Female leverer en sofistikeret og internationalt stil med fokus på det skandinaviske look, som også er kendt i stilen fra Samsøe φ Samsøe. Inspirationen til nye kollektioner finder Second Females designerteam selvsagt ved at følge med i modetendenserne, men bruger også i stor stil deres agenter, sælgere og kunder, hvor de lytter opmærksomt til de forskellige ønsker og tanker herfra. Disse input forsøger designerteamet at føre ud i kollektionerne, og på den måde ud til os kvinder. Denne unikke tankegang og fremstillingsmetode har været med til at placere Second Female som et mærke der nu forhandles i over 700 butikker i det meste af Europa. Derfor er vi meget glade for hos buksepigen.dk at have Second Female, som et loyalt og lækkert mærke. Hvorfor du her på hjemmesiden kan finde bukser, bluser, kjoler, trøjer og meget andet fra de fede kollektioner af Second Female.
buksepigen.dk   |   Skomagergade 16   |   9240 Nibe   |   98 98 65 15   |   CVR: 36 97 51 64   |   info@buksepigen.dk