Sneaky Fox

Sneaky Fox er uden tvivl prikken over ’i’et’, når vi hos Buksepigen.dk går i nederdele eller kjoler! Sneaky Fox har produceret strømper, tights og strømpebukser siden 1986 og med mere end 25 års erfaring er de førende indenfor branchen. Vi overdriver ikke, når vi hos Buksepigen.dk siger, at Sneaky Fox er så gode fortsat fordi de tænker fremad og der hviles aldrig på laurbærrene – den nye kollektion forsætter og supplerer hvor den anden slap.
Med over 25 år på bagen formår Sneaky Fox at være specialiserede i at fremstille strømpebukser til modeinteresserede kvinder. Strømpebukserne af Sneaky Fox blev hurtigt kendt for deres unikke design, holdbare kvalitet og den fantastiske "one size" pasform, der virkelig passer til alle og gør det nemt og lækkert at købe Sneaky Fox strømpebukser.

Micro 60 strømpebukser, flere farver, Sneaky Fox
Micro 60 strømpebukser, flere farver, Sneaky Fox
Liz strømpebuks, flere farver, Sneaky Fox
Liz strømpebuks, flere farver, Sneaky Fox
Milla strømpebukser, vinrød, Sneaky Fox
Milla strømpebukser, vinrød, Sneaky Fox

Læs mere om Sneaky Fox her

Sneaky Fox produceres i Italien, hvor der holdes et konstant højt kvalitetesniveau og deres vision er hele tiden at udvikle deres koncept og produktionsmetoder, så de kan blive ved med at være den førende leverandør at strømpebukser. Sneaky Fox fremstiller to årlige hovedkollektioner op til modeugerne i København i februar og august, men kan slet ikke lade være med konstant at udvikle nye designs og farver gennem hele året. Sneaky Fox byder som sagt på et rigtigt stort og lækkert udvalg af styles, hvor du både kan finde strømpebukser og leggins. Sneaky Fox er nemlig velkendt for at have et væld af styles i forskellige farvekombinationer og med varierede detaljer, hvilket betyder at der altid er en stil der passer til netop det du står og skal have på – derfor opfordrer vi hos Buksepigen.dk til, og undskylder os selv med, at man gerne må have flere forskellige par. Så kan vi altid på en meget komfortabel måde og nemt pifte vores outfit og garderobe op med en lækker strømpebuks fra Sneaky Fox – for kun fantasien sætter grænser. Vores forbrug af Sneaky Fox er højt, fordi de passer til alt. Derfor vil vi gerne tilbyde jer den komfort, kvalitet og det lækre twist som Sneaky Fox bidrager med til garderoben. Selvom Sneaky Fox er et mærke der leverer kanon kvalitet, materialevalg og lækre detaljer så er prislejet, hvor vi alle kan være med. Så kig rundt og find de eller den strømpebuks som du mangler til din nederdel eller kjole – du skal nok finde et par der passer, uanset om det er til hverdag eller fest.
buksepigen.dk   |   Skomagergade 16   |   9240 Nibe   |   98 98 65 15   |   CVR: 36 97 51 64   |   info@buksepigen.dk