Soon Shoes

Soon Shoes er et resultat af det formidable arbejde af Solution.com A/S, som udvikler, producerer og sælger Soon sko til forhandlere. I 2006 blev Solution.com A/S grundlagt af to danske sko eksperter med mere end tredive års erfaring inden for sko-branchen, henholdsvis Jens Jensen som er direktør og partner og Inge Merrild som er partner, designer og udviklingschef. For både Jens og Inge var det en fantastisk mulighed at gå selvstændige og begynde at producere modesko til kvinder – ganske enkelt fordi de ikke kan lade være. Begge har som sagt mere end tredive års erfaring indenfor sko-branchen, og denne erfaring kommer hundrede procent til udtryk i de lækre sko mener vi her hos Buksepigen.dk.

Dingo pumps, sort, Soon
Dingo pumps, sort, Soon
Charlotte pump, grå snake, Soon
Charlotte pump, grå snake, Soon
Dolores støvle i glat skind, sort, Soon
Dolores støvle i glat skind, sort, Soon

Soon Shoes er attraktive og det er meget tydeligt, da skoene ikke kun forhandles herhjemme i Danmark, men der er også et bredt forhandlernetværk i Tyskland, Norge og Sverige. Inge og Jens er enige om visionen for Soon Shoes, nemlig at skabe de bedste sko til kvinder. Produktsortimentet hos Soon Shoes afspejler altid tidens trends og tendenser, uden at gå på kompromis med kundens ønske om kvalitet, stil og komfort.

Teamet bag Soon Shoes går meget op i at vedligeholde en høj kvalitet og standard i skoene, samtidig med at de kæler for detaljer og finesserne og holder prislejet hvor alle kan deltage. Hos Buksepigen.dk er vi ikke i tvivl om, at teamet bag Soon ønsker at vi går godt, og ikke mindst at det må gå os godt! Vi er super glade for Soons sko og støvler, da det er feminine kvalitets sko i lækre materialer og med lækre designs. Uanset om vi har en lang dag og går mange skridt, så er Soon en fornøjelse at gå i – de har en unik pasform uanset om det er med høj hæl eller ej. Soon har to hovedkollektioner hvert år, og vi hos Buksepigen.dk sørger for at der vil være et godt udvalg af sko, pumps, sandaler, boots og sneaks fra Soon Shoes her på hjemmesiden. Vi hos Buksepigen.dk kan ikke undvære Soon Shoes i hverdagen, og det behøver du heller ikke mere.
buksepigen.dk   |   Skomagergade 16   |   9240 Nibe   |   98 98 65 15   |   CVR: 36 97 51 64   |   info@buksepigen.dk